www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu
Regionális film és televíziós archívum
Nézettség: 93
Látogatás: 36883
The Sound of Music
Átlag: 0 (0 szavazat)
A zene hangja
Egyesült Királyság
E-mail Kedvenc lista
5 4 3 2 1 0 1 2 3 4 5
komoly
vicces
unalmas
izgalmas
mély
felületes
érzelmes
erőszakos
2 szavazat
= átlag   = szavazatod

A film a BEST OF MEDIAWAVE FILMEK válogatás része, egyben elnyerte a MEDIAWAVE'96 Fesztivál legjobb animációs filmje díjat.

 

Wolf nappal ablakot tisztít, éjjel szaxofonon játszik egy nightclubban. Egy este azonban elszabadul a pokol, amikor elfogy az étel és a vendégek mindent megesznek, amit csak érnek.

(Zene: Alexander Balanescu)

Rendező
Phil MULLOY

Született: Wallasey, Merseyside. Festészetet tanult a Ravensbourne Művészeti Főiskolán, majd filmet a Royal Művészeti Főiskolán. A következõ 10 évben szabadúszó író/rendezőként dolgozott különböző filmeknél. 1988-tól készít animációs filmeket.

 

Filmográfia: "Változó szelek" 1996; "A lánc" 1997; "Még mindig szeretlek" 1997; "Egy szék szexuális élete" 1998; "Karácsonyi üdvözlet" 1999; "Intolerancia" 2000; "A végsõ megoldás" 2004.Elérhetőség
Phil Mulloy
Spectre Films Ltd.
Ossza meg ismerőseivel:
Hasonló filmek minősítés alapján


0 (0)
animáció CSÁKI László (Magyarország)
A film, egy klasszikus szerelmi háromszög történetét meséli el a film noir stílusában és eszközeivel. A dúsgazdag maffiózó, Butter úr az ő gyönyörű felesége Olga és szolgája "jobbkeze" Pedró szerelmi történetét. "A megcsalt férj keserűsége és bosszúja az ördög műve Pedró a csapda már kész és ti ott ültök a közepén!" mondja a film elején Butter úr egy telefonüzenetben. Olgának és Pedrónak menekülniük kell a férj bosszúja elől...


5 (3)
animáció / kísérletifilm HERDICS Ágnes (SLK) (Magyarország / Szlovákia)
A fotóanimáció az építész tábor munkáját mutatja szellemes eszközökkel a ravazdi almáskertben. Az építész alkotótábor résztvevői a győri Széchenyi István Egyetem építlészmérnök hallgatói voltak, Katona István vezetésével. Az építész műhely mobil mozi építésével foglalkozott, amely a MEDIAWAVE Fesztivál reklám zsebmozija lesz 2009-ben. PASSPORT CONTROL 7. Nemzetközi Nyári Művészeti Tábor Ravazd, 2008...


0 (0)
dokumentumfilm Zomborácz Virág (Magyarország)
A vasárnapi MEDIAWAVE pikniken Gerencsér Karesz Bodriszatvája kezdett 1968-ra hangolt dalaival, a Liget színpadon, a Mosoni-Duna árterében. Punkok és hippik: riport a '68-as szellemről és a generációs/kulturális különbségekről. MEDIAWAVE 2008 Nemzetközi Film és Zenei Fesztivál Győr, 2008. április 26 - május 3.


5 (1)
dokumentumfilm LITAUSZKI János (Magyarország)
Szabadságharcos vagy magányos kalóz? Egy nyugdíjas, aki szó szerint veszi az Alkotmány - a gyömrői Don Quijote küzdelmei a szólás zabadságáért. A túlélésért. A köz szolgálatáért. Mindennapi küzdelem a mindennapi élményekért, nem mindennapi módon.


4 (1)
kisjátékfilm Jean-Yves CHALANGEAS & Fabrice MATHIEU (Franciaország)
Doktor Kill, a legjobb bérgyilkos, valószínűleg a világ legszerencsésebb embere. De a gyilkos mindig saját csapdájába kerül.
Film adatok

Kategória: MEDIAWAVE Fesztivál / Együttlét / MEDIAWAVE'96

Műfaj: animáció

Nemzetiség: Egyesült Királyság

Év: 1996

Korosztály: Felnőtt

Film adatok

Rendező: Phil MULLOY

11 min. 1993, szöveg nélkül

Gyártó: Phill MULLOY

Animátor: Phil Mulloy

Zeneszerző: Alexander Balanescu

Kérjük, írja meg véleményét
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:Kategória
0.35082 sec